Ξενοδοχείο Ποσειδών Αθήνα
News Articles
 
Total Makeover
Poseidon Athens Hotel Ολική Ανακαίνιση!
Ανακαινίζουμε πλήρως τα δωμάτια και το Roof Garden, εκσυγχρονίζοντας το περιβάλλον και διατηρώντας τις εξαιρετικές μας υπηρεσίες.
Ενημερωθείτε για την συνέχεια!


Στο Poseidon Athens Hotel ανακαινίζουμε όλα τα δωμάτια και το Roof Garden, προσφέροντας πάντοτε εξαιρετικές υπηρεσίες σε έναν φιλόξενο χώρο στην Αθήνα. Σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον, δημιουργούμε μοντέρνους και λειτουργικούς χώρους. Ανυπομονείτε κι εσείς για τον Απρίλιο στο Poseidon Athens Hotel;
 
Τα δωμάτια και η Junior Suite μας θα ανακαινιστούν πλήρως, με βάση την απαράμιλλη άνεση και την υψηλή αισθητική. Τα πάντα θα ξαναγίνουν από την αρχή, φροντίζοντας για την εξοικονόμηση ενέργειας και την απόλυτη εναρμόνιση με το περιβάλλον. Ανοιχτοί χώροι με άφθονο φυσικό φως, μοντέρνα open space μπάνια με εκπληκτική θέα, κάθε στοιχείο ολοκληρώνει τη γοητεία ενός παραθαλάσσιου ξενοδοχείου με εύκολη πρόσβαση στην Αθήνα.

Η ανακαίνιση θα ξεκινήσει με το νέο έτος και υπολογίζεται να έχει ολοκληρωθεί τον Απρίλιο, τις ημέρες μετά το Πάσχα. Φυσικά, περιμένουμε τις κρατήσεις σας όλο αυτό το διάστημα. Μετά την ολοκλήρωση της ανακαίνισης, θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε στο ξενοδοχείο μας για μια ασύγκριτη εμπειρία. Poseidon Hotel, εδώ όπου η μοντέρνα τεχνολογία, ο οικολογικός χαρακτήρας και η ανεπιτήδευτη πολυτέλεια συνοδεύονται από υπηρεσίες υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών και θέα στο απέραντο γαλάζιο!!!
Ξενοδοχείο Ποσειδών Αθήνα
Λ. Ποσειδώνος 72
Παλαιό Φάληρο 17562
Αθήνα/Ελλάδα

Τηλ.: +30 210 98 72 000
Fax: +30 210 98 29 217
E-mail: info@poseidonhotel.com.gr

ΜΗΤΕ: 0261Κ013Α0051000
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
USEFUL LINKS
TripAdvisor
Free Wifi
App
© 2020 Poseidon Hotel. All rights reserved.
Site by Overron  |   incom cms