Ξενοδοχείο Ποσειδών Αθήνα
Blog Articles
 


ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 
Ξακουστή και πολυαγαπημένη, η Μακεδονία αποτελεί ένα πραγματικό μωσαϊκό εμπειριών για τον επισκέπτη που θα θελήσει να την επισκεφτεί. Το πολυποίκιλο ανάγλυφό της, με ψηλά βουνά, μοναδικούς υδροβιότοπους και απέραντες αμμουδιές προσφέρει ποικιλία προορισμών και ανεξάντλητες επιλογές. Πατρίδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και της δεύτερης σημαντικότερης πόλης της Βυζαντινής αυτοκρατορίας, η Μακεδονία εκπροσωπεί και διαιωνίζει ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής ιστορία.
 
Η κουζίνα της Μακεδονίας είναι γνωστή σε όλη την Ελλάδα, ενώ η εξαιρετική ποιότητα των τοπικών προϊόντων υπόσχεται γαστριμαργικές απολαύσεις, ό,τι κι αν επιθυμεί κανείς. Ο κρόκος Κοζάνης, ένα από τα ποιοτικότερα σαφράν στον κόσμο, οι πιπεριές Φλωρίνης, οι πατάτες από το Κάτω Νευροκόπι και τα μανιτάρια Γρεβενών συμπληρώνουν τον κατάλογο με τα τοπικά προϊόντα που ταξιδεύουν πια και έξω από τα ελληνικά σύνορα αποκτώντας ολοένα και περισσότερους θαυμαστές.
 
Στο πρωινό οι γεύσεις αυτές απογειώνονται. Φασολάδα, μπουγάτσα, ραβανί και σάμαλι και βέβαια οι περίφημες οι μακεδονίτικες πίτες με το χειροποίητο φύλλο είναι μερικές μόνο από τις τοπικές συνταγές που μπορεί να απολαύσει κανείς συμπληρώνοντας την εμπειρία του από την Μακεδονία με ένα αυθεντικό μακεδονίτικο πρωινό.
Στο Poseidon Athens χαρείτε ένα αλλιώτικο ξύπνημα: το παραδοσιακό ελληνικό πρωινό σάς περιμένει να το απολαύσετε.


Αίθουσα Πρωινού
 
Ελληνικό Πρωινό
 

Ξενοδοχείο Ποσειδών Αθήνα
Λ. Ποσειδώνος 72
Παλαιό Φάληρο 17562
Αθήνα/Ελλάδα

Τηλ.: +30 210 98 72 000
Fax: +30 210 98 29 217
E-mail: info@poseidonhotel.com.gr

ΜΗΤΕ: 0261Κ013Α0051000
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
USEFUL LINKS
TripAdvisor
Free Wifi
App
© 2020 Poseidon Hotel. All rights reserved.
Site by Overron  |   incom cms