Ξενοδοχείο Ποσειδών Αθήνα
Blog Articles
 

Νέο λογότυπο


Νέο λογότυπο
Το POSEIDON ATHENS συνδυάζει αρμονικά τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου πόλης, με την ειδυλλιακή τοποθεσία δίπλα στο κύμα. Η ταυτότητά του είναι συνυφασμένη με τη θάλασσα, το υγρό στοιχείο και τη φυσική ροή του κύματος. Πώς λοιπόν να μην αντανακλάται αυτή η ιδιαιτερότητα στο νέο μας λογότυπο, που σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της ανακαίνισης στο ξενοδοχείο και την απαρχή μιας νέας, εποχής;

Η ενέργεια του νερού μας προσδιορίζει, μας εμπνέει και μας βοηθά να εξελιχθούμε. Σε απόλυτη ισορροπία με το περιβάλλον, η αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου αποπνέει μια αίσθηση αυθεντικής απέριττης πολυτέλειας. Τα πάντα έχουν σχεδιαστεί με τρόπο που να αναδεικνύεται η ομορφιά της φύσης και το ελληνικό στοιχείο.

Καθαρές, λεπτές γραμμές στη διακόσμηση, άφθονο φως και μοντέρνες ανέσεις. Στοιχεία που εξασφαλίζουν μια μοναδική εμπειρία διαμονής, ενώ παράλληλα καλωσορίζουν όσους αναζητούν μια όαση δροσιάς και χαλάρωσης στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Κι επειδή μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, σας καλούμε να περιηγηθείτε στο ξενοδοχείο μας μέσα από το VR360 Virtual Tour για μια μαγευτική βουτιά στο όνειρο.

Στο POSEIDON ATHENS γυρνάμε σελίδα, έχοντας ήδη γράψει τη δική μας ιστορία όλα αυτά τα χρόνια. Σας περιμένουμε για να δημιουργήσουμε μαζί το μέλλον στην προσωποποιημένη ελληνική φιλοξενία!
Ξενοδοχείο Ποσειδών Αθήνα
Λ. Ποσειδώνος 72
Παλαιό Φάληρο 17562
Αθήνα/Ελλάδα

Τηλ.: +30 210 98 72 000
Fax: +30 210 98 29 217
E-mail: info@poseidonhotel.com.gr

ΜΗΤΕ: 0261Κ013Α0051000
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
USEFUL LINKS
TripAdvisor
Free Wifi
App
© 2020 Poseidon Hotel. All rights reserved.
Site by Overron  |   incom cms