Ξενοδοχείο Ποσειδών Αθήνα
Blog Articles
 

COVID-19 UPDATE (english)

COVID-19 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Αγαπητοί φίλοι,

Το Poseidon Athens Hotel με υψηλό αίσθημα ευθύνης συμμετέχει στη συλλογική προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του Κορωνοϊού (COVID-19).

Από την αρχή της πανδημίας εφαρμόζουμε πιστά τις οδηγίες όλων των αρμοδίων αρχών αναφορικά με τα ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας και πρόληψης.

Κυρίαρχο μέλημά μας είναι η υγεία των πελατών και του προσωπικού μας. Με ψυχραιμία και σοβαρότητα λάβαμε, ήδη, από την εμφάνιση των πρώτων κρουσμάτων στην Ελλάδα, σειρά προληπτικών μέτρων. Οργανώσαμε, σε συνεργασία με τον Ιατρό εργασίας του ξενοδοχείου, σεμινάρια στο προσωπικό για τον νέο κορωνοϊό (COVID -19) σχετικά με:
1. Tην πρόληψη διασποράς του
2. Τα μέτρα ατομικής υγιεινής
3. Τον καθαρισμό και την απολύμανση δωματίων και κοινοχρήστων χωρών.

Δόθηκαν οδηγίες πρόληψης, καθώς και οδηγίες για τις ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβούν σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων ασθένειας.

Το Ξενοδοχείο μας διέθεσε από την πρώτη στιγμή τον κατάλληλο εξοπλισμό (μάσκες, γάντια αντισηπτικά, Θερμόμετρα υπερύθρων) ενώ έχουμε δώσει αναλυτικές οδηγίες στους εργαζομένους μας να αποφεύγουν τις συναθροίσεις και τις άσκοπες μετακινήσεις.

Μένουμε υγιείς, αποφεύγουμε τον κοινωνικό συγχρωτισμό, και προετοιμαζόμαστε για να σας υποδεχτούμε στο ξενοδοχείο με βασικό γνώμονα την ασφάλειά σας χωρίς να παραβλέπουμε την παροχή της ελληνικής φιλοξενίας που μας χαρακτηρίζει.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε, ακολουθώντας τις οδηγίες της Ελληνικής Πολιτείας και των Αρχών, σύντομα να είμαστε σε θέση να βρεθούμε όλοι μαζί ξανά.

Με εκτίμηση,
Πέτρος Θεοδωρόπουλος
Γενικός Διευθυντής
Poseidon Athens Hotel

 

Γενικές οδηγίες - Οδηγίες για το κοινό / για ταξιδιώτες
ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

https://eody.gov.gr/neos-koronaios-covid-19

Ξενοδοχείο Ποσειδών Αθήνα
Λ. Ποσειδώνος 72
Παλαιό Φάληρο 17562
Αθήνα/Ελλάδα

Τηλ.: +30 210 98 72 000
Fax: +30 210 98 29 217
E-mail: info@poseidonhotel.com.gr

ΜΗΤΕ: 0261Κ013Α0051000
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
USEFUL LINKS
TripAdvisor
Free Wifi
App
© 2020 Poseidon Hotel. All rights reserved.
Site by Overron  |   incom cms