Ξενοδοχείο Ποσειδών Αθήνα
Εταιρικές Συναντήσεις / Συνέδρια
 
Εταιρικές Συναντήσεις / Συνέδρια
Η Αθήνα και ιδιαίτερα η περιοχή του Παλαιού Φαλήρου στα νότια προάστια είναι ο ιδανικός προορισμός για να οργανώσετε και να φιλοξενήσετε εταιρικές συναντήσεις και συνέδρια. Το Poseidon Athens Hotel καλωσορίζει όλους τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις, σε ένα κομψό περιβάλλον που συνδυάζει δουλειά με τη διασκέδαση.

Για κάθε είδους εκδήλωση επιχειρήσεων, εταιρικών συναντήσεων, για ημερίδες και συνέδρια, το Poseidon Athens Hotel είναι το ιδανικό σημείο συνάντησης για τους επιχειρηματίες ταξιδιώτες. Μακριά από τη φασαρία του κέντρου της πόλης, βρίσκεται πολύ κοντά σε όλα τα αξιοθέατα. Μόνο 10 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και 40 λεπτά από το αεροδρόμιο, η τοποθεσία του Poseidon Athens Hotel σας επιτρέπει να έχετε εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας και το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας με ιδιωτικά ή δημόσια μέσα μεταφοράς.
Η στάση του λεωφορείου "ΕΔΕΜ" βρίσκεται ακριβώς στην είσοδο του ξενοδοχείου, ενώ η στάση του τραμ που σας συνδέει με την Αθήνα είναι ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο. Το λεωφορείο Χ96 με προορισμό από και προς το αεροδρόμιο θα σας βοηθήσει κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ένα προνομιακό σημείο της Αθήνας, πάνω στην παραλία και με εύκολη πρόσβαση με το τραμ σε πολλά συνεδριακά κέντρα και άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως το Tae Kwon Do και το ΣΕΦ. Το νέο Ίδρυμα Νιάρχος και άλλα ενδιαφέροντα μέρη εκθέσεων, όπως και η εύκολη συνδεσιμότητα θα σας βοηθήσουν κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.
Περιτριγυρισμένο από πολλές επιλογές μεταφοράς, το ξενοδοχείο είναι μόλις λίγα βήματα μακριά από την καρδιά της πόλης.

Εάν σχεδιάζετε μια επαγγελματική συνάντηση, μια εκδήλωση ή ένα συνέδριο κοντά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, το Poseidon Athens Hotel διαθέτει 2 ευρύχωρες, ευέλικτες, εξελιγμένες αίθουσες συσκέψεων που μπορούν να φιλοξενήσουν από 10 μέχρι 150 άτομα. Το ξενοδοχείο μας είναι πλήρως εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής και σύγχρονες εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, δωρεάν υψηλής ταχύτητας ενσύρματη και ασύρματη πρόσβαση στο internet, υψηλής τεχνολογίας οπτικοακουστική υποστήριξη, φαξ και υπηρεσίες εκτύπωσης.

Το φιλικό προσωπικό μας θα χαρεί να σας βοηθήσει με όλα όσα απαιτούνται για να οργανώσετε τις επερχόμενες εταιρικές συναντήσεις σας. Η ομάδα catering μπορεί να προσφέρει ό, τι χρειάζεστε, από ποτά μέχρι ένα πλούσιο μενού.

Πολυάριθμα χρόνια εμπειρίας με τους επιχειρηματίες ταξιδιώτες διαβεβαιώνουν ότι οι εταιρικές συναντήσεις, τα συνέδρια, οι διασκέψεις, οι ημερίδες κι οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας θα ολοκληρωθούν με επιτυχία και θα υπερβούν ακόμη και τις προσδοκίες σας.

Το Poseidon Athens Hotel συνδυάζει μοναδικά τις επιχειρήσεις με τον ελεύθερο χρόνο σε ένα φιλικό περιβάλλον όλο το χρόνο.
GALLERY
Ξενοδοχείο Ποσειδών Αθήνα
Λ. Ποσειδώνος 72
Παλαιό Φάληρο 17562
Αθήνα/Ελλάδα

Τηλ.: +30 210 98 72 000
Fax: +30 210 98 29 217
E-mail: info@poseidonhotel.com.gr

ΜΗΤΕ: 0261Κ013Α0051000
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
USEFUL LINKS
TripAdvisor
Free Wifi
App
© 2020 Poseidon Hotel. All rights reserved.
Site by Overron  |   incom cms