Ξενοδοχείο Ποσειδών Αθήνα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ / ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ / ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Όλες οι επιχειρηματικές δραστηριότητες κινούνται στα νότια προάστια, γι’αυτό ένα ξενοδοχείο κοντά σε επαγγελματικές δραστηριότητες είναι το κλειδί για την επιτυχία των δραστηριοτήτων σας. Το Athens Poseidon Hotel είναι αυτό που θα στεγάσει τη επιτυχία σας για όσο διάστημα χρειαστεί.

Εκθεσιακό Κέντρο Ελληνικού


Το Εκθεσιακό Κέντρο Ελληνικού βρίσκεται στην περιοχή των εγκαταστάσεων του πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου Αθηνών σε χώρο έκτασης 170 στρεμμάτων και περιλαμβάνει τα κτίρια Αναχωρήσεων, Αφίξεων και Πτήσεων Charters με 15.000 m2 στεγασμένους εκθεσιακούς χώρου. Στις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος του Εκθεσιακού Κέντρου περιλαμβάνονται κτίρια υψηλής αισθητικής και αρχιτεκτονικής αξίας που έχουν σχεδιαστεί από το διάσημο αρχιτέκτονα Eero Saarinen και έχουν κηρυχθεί διατηρητέα. Το Εκθεσιακό Κέντρο Ελληνικού συγκεντρώνει σημαντικά πλεονεκτήματα αφού είναι ένας δημοφιλής εκθεσιακός χώρος που έχει φιλοξενήσει με επιτυχία πλήθος διαφορετικών εκθέσεων (ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ, ΧΕΝΙΑ, EnergyReS ’07, ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ, ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ, INTERWOOD, FOOD & SNACK, ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΤΙΣΜΑ, κ.ά.). Διαθέτει μεγάλους, ευήλιους και επίπεδους χώρους οι οποίοι επικοινωνούν εσωτερικά μεταξύ τους, μεγάλους χώρους υποδοχής, κεντρικό σύστημα κλιματισμού, εστιατόριο και bars. Επίσης εξασφαλίζει εύκολη προσέγγιση φορτηγών και γερανών καθώς και δυνατότητα άνετης στάθμευσης φορτηγών και Ι.Χ. αυτοκινήτων.

Δικτυακός τόπος | Δείτε τη διαδρομή προς την τοποθεσία στο χάρτη

Ίδρυμα Ευγενίδου, Συνεδριακοί Χώροι


Το Ίδρυμα Ευγενίδου, το οποίο επί πενήντα και πλέον χρόνια υπηρετεί την επιστημονική και τεχνική εκπαίδευση, υποδέχεται το μέλλον πλήρως ανακαινισμένο, έχοντας δημιουργήσει στο Φαληρικό Δέλτα έναν εκπαιδευτικό πολυχώρο υψηλών προδιαγραφών. Κάθε χρόνο, στους άρτια εξοπλισμένους χώρους του Ιδρύματος Ευγενίδου φιλοξενούνται ελληνικά και διεθνή επιστημονικά και επαγγελματικά συνέδρια και ποικίλες εκδηλώσεις υψηλών απαιτήσεων, προσελκύοντας σημαντικές προσωπικότητες της ελληνικής και διεθνούς πνευματικής, πολιτιστικής και επιστημονικής κοινότητας.

Δικτυακός τόπος | Δείτε τη διαδρομή προς την τοποθεσία στο χάρτη

Μέγαρο Διεθνές, Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών


Το Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών αποτελεί έναν εξαιρετικό, σύγχρονο χώρο συνεδρίων υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας. Σημείο αναφοράς στο κέντρο της Αθήνας, το Μέγαρο, συνολικής έκτασης 143.000 τ.μ., προσφέρει μια ευρεία επιλογή από δεκαοκτώ αίθουσες συνεδριάσεων καθώς και άνετους λειτουργικούς εκθεσιακούς χώρους και μεγαλοπρεπή φουαγιέ των 12.000 τ.μ. Η συνολική χωρητικότητά του είναι 8.000 σύνεδροι ανάλογα με τη διάταξη, ενώ η μεγαλύτερη συνεδριακή αίθουσα μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 2.000 άτομα.

Δικτυακός τόπος | Δείτε τη διαδρομή προς την τοποθεσία στο χάρτη

Ελληνικός Κόσμος, Συνεδριακό Κέντρο


Ο «Ελληνικός Κόσμος» είναι ένας πολυχώρος όπου οι επισκέπτες βιώνουν την ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό και ταυτόχρονα ένα ζωντανό κύτταρο πολιτισμικής δημιουργίας και έκφρασης. Στους χώρους του πραγματοποιείται ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων ανοιχτό σε όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα: Διαδραστικές εκθέσεις, Περιηγήσεις Εικονικής Πραγματικότητας, Εκπαιδευτικά προγράμματα, Συνέδρια, Θεατρικές παραστάσεις, Εστία κυβερνοχώρου (Internet Café), Προβολή ντοκιμαντέρ, Καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Δικτυακός τόπος | Δείτε τη διαδρομή προς την τοποθεσία στο χάρτη

Ζάππειο Μέγαρο, Συνεδριακό & Εκθεσιακό Μέγαρο


Το Ζάππειο Μέγαρο, από το έτος 1888 μέχρι σήμερα, παρακολούθησε κάθε στιγμή της ιστορικής πορείας των Αθηνών. Μπορεί να μην είναι ευρύτερα γνωστό, ωστόσο το Ζάππειο αποτελεί το πρώτο κτήριο στον κόσμο το οποίο κτίστηκε για να εξυπηρετήσει Ολυμπιακές ανάγκες και συγκεκριμένα τις εκδηλώσεις του θεσμού των Ολυμπίων, τις καθιερωθείσες με την δωρεά του μεγάλου Έλληνα ευεργέτη Ευάγγελο Ζάππα. Στο Ζάππειο Μέγαρο έχουν κατά καιρούς πραγματοποιηθεί Διεθνείς Εκθέσεις, Εκθέσεις Ελληνικών Προϊόντων, Εικαστικών Τεχνών, Διεθνή και Εθνικά Συνέδρια ποικίλου περιεχομένου,όπως ιατρικού,νομικού, αρχιτεκτονικού, στρατιωτικού, εμποροβιομηχανικού κλπ. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δικτυακός τόπος | Δείτε τη διαδρομή προς την τοποθεσία στο χάρτη

Metropolitan Expo, Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο


Με συνολικά 50.000 τ.μ. στεγασμένων χώρων, το Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο METROPOLITAN EXPO είναι το μεγαλύτερο και πλέον σύγχρονο συγκρότημα του είδους του στην Ελλάδα. Αποτελείται από 4 μεγάλες αίθουσες εκθέσεων, 2 συνεδριακές αίθουσες δυναμικότητας 600 ατόμων και προσφέρει στους επισκέπτες όλες τις απαραίτητες ανέσεις και υπηρεσίες υποστήριξης μέσω 2 ανεξάρτητων εισόδων/χώρων υποδοχής/βεστιαρίων, 2 εστιατορίων και 7 cafe καθώς και ενός πλήρως εξοπλισμένου business centre.


Δικτυακός τόπος | Δείτε τη διαδρομή προς την τοποθεσία στο χάρτη

M.E.C. Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο


To Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο – MEC λειτουργεί από το 1989, φιλοξενώντας πλήθος εμπορικών και καταναλωτικών εκθέσεων, καθώς επίσης συνεδριακές, εταιρικές, πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις. Διαθέτει μια ενιαία εκθεσιακή αίθουσα 12.000 τ.μ. με τρέχουσα προοπτική επέκτασης επιπλέον 6.000 τ.μ. στεγασμένου εκθεσιακού χώρου καθώς επίσης και 30.000 τ.μ. υπαίθριους χώρους στάθμευσης. Η αίθουσα είναι ισόγεια, κλιματιζόμενη, χωρίς κολώνες και με μεγάλο ελεύθερο ύψος, ενώ διαθέτει άνετες εισόδους φορτοεκφόρτωσης, συστήματα πυρασφάλειας, φωτισμό ασφαλείας, μεγαφωνική εγκατάσταση, Wi-Fi, δίκτυο εκθεσιακών παροχών (ηλεκτρικό, ύδρευση, αποχέτευση), ιατρείο, cafe bars, εστιατόριο, mini market και τηλεπικοινωνιακό δίκτυο.

Δικτυακός τόπος | Δείτε τη διαδρομή προς την τοποθεσία στο χάρτη

Helexpo Palace Maroussi – Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αττικής


Το Εκθεσιακό Κέντρο με τη μεγαλύτερη ευκολία πρόσβασης στην Αττική. Στην καρδιά της επιχειρηματικής Αθήνας στο Μαρούσι. Ιδανικό για εμπορικές και καταναλωτικές εκθέσεις, μικρά και μεγάλα συνέδρια, corporate events. Με σχεδιασμό που επιτρέπει την άνετη και λειτουργική χρήση μέρους ή ολόκληρου του κτιρίου. Κτίριο ιδιαίτερης σχεδιαστικής σύλληψης και με σύγχρονη αισθητική, το HELEXPO MAROUSSI προσφέρει ευελιξία και ανέσεις στους χρήστες του. Είναι το πρώτο Εκθεσιακό Κέντρο στην Αττική που σχεδιάστηκε για εκθεσιακή και συνεδριακή χρήση και η λειτουργία του έβαλε νέες βάσεις στην αγορά σε θέματα παροχής υπηρεσιών, οργάνωσης, λειτουργίας εγκαταστάσεων, κ. α. Είναι κατάλληλο για φιλοξενία εκθέσεων, συνεδρίων, εταιρικών εκδηλώσεων, τηλεοπτικών γυρισμάτων κλπ., με δυνατότητα να φιλοξενεί περισσότερες από μία εκδηλώσεις παράλληλα. Άνοιξε τις πύλες του το Μάρτιο του 2000. Λειτούργησε ως το Βασικό Κέντρο Τύπου (MPC) των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και από το 2005 φιλοξενεί πλήθος Εκθέσεων, Συνεδρίων και άλλων εκδηλώσεων.

Δικτυακός τόπος | Δείτε τη διαδρομή προς την τοποθεσία στο χάρτη
Ξενοδοχείο Ποσειδών Αθήνα
Λ. Ποσειδώνος 72
Παλαιό Φάληρο 17562
Αθήνα/Ελλάδα

Τηλ.: +30 210 98 72 000
Fax: +30 210 98 29 217
E-mail: info@poseidonhotel.com.gr

ΜΗΤΕ: 0261Κ013Α0051000
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
USEFUL LINKS
TripAdvisor
Free Wifi
App
© 2020 Poseidon Hotel. All rights reserved.
Site by Overron  |   incom cms