Ξενοδοχείο Ποσειδών Αθήνα

ΥΓΕΙΑ


ΥΓΕΙΑ

Αν ψάχνετε ξενοδοχείο κοντά σε νοσοκομείο και ο σκοπός της επίσκεψής σας στην πόλη έχει να κάνει με την υγεία, τα νοσοκομεία, κλινικές, μαιευτήρια, κέντρα υγείας που βρίσκονται γύρω από το ξενοδοχείο είναι πάρα πολλά.

Ιατρικό Κέντρο Π. Φαλήρου


Το Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου το οποίο λειτουργεί ως πρότυπο κέντρο ιατρικής περίθαλψης, ιδρύθηκε το 1991 με σκοπό την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των κατοίκων των νοτίων προαστίων μέσω της παροχής νοσοκομειακής περίθαλψης υψηλού επιπέδου. Η ολοένα αυξανόμενη ζήτηση υψηλών υπηρεσιών υγείας στην ευρύτερη περιοχή οδήγησε, το 2002, στην προσθήκη νέας πτέρυγας και τη δημιουργία νέων διαγνωστικών τμημάτων που υποστηρίζονται από υπερσύγχρονα εργαστήρια υψηλής τεχνολογίας και στελεχώνονται από άρτια καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό. Στο πλαίσιο δε, της συνεχούς βελτίωσης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών που παρέχει, το Ιατρικό Π. Φαλήρου πιστοποίησε, το 2005, τη Μονάδα του Εντατικής Θεραπείας κατά ISO9001:2000.

Δικτυακός τόπος | Δείτε τη διαδρομή προς την τοποθεσία στο χάρτη

Metropolitan Νοσοκομείο


Το Metropolitan δεν είναι ένα ακόμη ιδιωτικό Θεραπευτήριο, είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα υγείας. Κοντά στον άνθρωπο, σε όλα τα στάδια της ζωής του. Από την αλυσίδα των υπηρεσιών μας δεν λείπει κανένας κρίκος. Κανένας κρίκος δεν είναι αδύνατος. Για να είναι οι άνθρωποι δυνατοί. Υγιείς και ευτυχισμένοι. Για να αισθάνονται ασφαλείς επενδύουμε στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας, τους καλύτερους επιστήμονες και τους πιο σωστούς συνεργάτες. Οι δικοί μας άνθρωποι σας κοιτούν στα μάτια.

Δικτυακός τόπος | Δείτε τη διαδρομή προς την τοποθεσία στο χάρτη

Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο


Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο (ΩΚΚ) είναι Κοινωφελές Ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, το οποίο προσφέρει υπηρεσίες πρόληψης, διάγνωσης, θεραπείας και αποκατάστασης για νοσήματα καρδιάς. Παράλληλα διεξάγει έρευνα στα θέματα των καρδιαγγειακών παθήσεων με στόχο την εξεύρεση νέων μεθόδων αντιμετώπισής τους.

Δικτυακός τόπος | Δείτε τη διαδρομή προς την τοποθεσία στο χάρτη

ΡΕΑ Μαιευτική-Γυναικολογική κλινική


H ΡΕΑ Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική γεννήθηκε το 2007, βασισμένη στο όραμα μιας ομάδας εξεχόντων ιατρών μαιευτήρων-γυναικολόγων, με σημαντική επιστημονική και επαγγελματική παρουσία. Όραμά, η δημιουργία μιας πρότυπης και σύγχρονης κλινικής που θα καλύψει το μεγάλο κενό στο συγκεκριμένο χώρο, με την παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών στα Νότια Προάστια του Λεκανοπεδίου. Με εφόδια την εμπιστοσύνη περισσότερων από 450 καταξιωμένων ιατρών-μετόχων, την αποφασιστικότητα της ηγετικής ομάδας και την απαιτούμενη κεφαλαιακή επάρκεια, προχωρήσαμε δυναμικά στην υλοποίηση της μεγαλύτερης ιδιωτικής επένδυσης σε υποδομές και ιατρικές τεχνολογίες αιχμής. Δέσμευσή μας είναι να αποτελέσουμε παράδειγμα για το χώρο των ιδιωτικών υπηρεσιών υγείας χάρη στην ιατροκεντρική φιλοσοφία λειτουργίας, την προσήλωση στις αξίες της Ιατρικής Επιστήμης, το σεβασμό στους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό και τη διαρκή φροντίδα για τη νοσηλευόμενη μητέρα και γυναίκα.

Δικτυακός τόπος | Δείτε τη διαδρομή προς την τοποθεσία στο χάρτη

Μεταξά Αντικαρκινικό Νοσοκομείο


Το νοσοκομείο “ΜΕΤΑΞΑ”, εδώ και αρκετές δεκαετίες προσφέρει, εξειδικευμένες υπηρεσίες υγείας, στον τομέα των ογκολογικών παθήσεων.Το νοσοκομείο διατηρεί και ενισχύει τον αντικαρκινικό του χαρακτήρα. “Εργαλεία” για την πραγματοποίηση των στόχων αποτελούν, ως ένα βαθμό, οι ικανοποιητικές δομές του νοσοκομείου, η πολύχρονη και εξειδικευμένη εμπειρία των στελεχών, η υφιστάμενη και αναμφισβήτητη τεχνογνωσία, η ορθολογική διαχείριση των πόρων, η κινητοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού και η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών.

Δικτυακός τόπος | Δείτε τη διαδρομή προς την τοποθεσία στο χάρτη

Ανδρέας Συγγρός Νοσοκομείο Αφροδίσιων & Δερματικών Νόσων


To Νοσοκομείο Δερματικών & Αφροδισίων Νόσων Αθηνών «Ανδρέας Συγγρός» λειτουργεί από το 1910 με σκοπό την ιατρική αντιμετώπιση των ασθενών με δερματικό ή αφροδίσιο νόσημα, και έχει μακρά και συνεπή παράδοση στη διάγνωση, την έρευνα και τις θεραπείες για τα νοσήματα του δέρματος. Στο νοσοκομείο γίνεται η μετεκπαίδευση των ειδικευομένων Ιατρών στην ειδικότητα της Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας, για 3 χρόνια, στα Ιατρεία και τις Κλινικές. Επιπλέον, η 1η Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου επιμελείται της εκπαίδευσης των φοιτητών της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου ΑΘηνών στο μάθημα της Δερματολογίας, με διαλέξεις και εργαστήρια. Με την ομάδα των Δερματολόγων του Νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός», συνεχίζουμε στο δρόμο εξάσκησης της επιστήμης της Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας, με γνώμονα την παροχή υψηλού επιστημονικού επιπέδου υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς με δερματικό νόσημα.

Δικτυακός τόπος | Δείτε τη διαδρομή προς την τοποθεσία στο χάρτη

Ασκληπιείο Βούλας Γενικό Νοσοκομείο


Το Νοσοκομείο “Ασκληπιείο” ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1921 υπό τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, ως Σανατόριο για την θεραπεία της φυματιώσεως των οστών, των αρθρώσεων και του ραχιτισμού που προσέβαλε τότε κυρίως τα παιδιά.

Δικτυακός τόπος | Δείτε τη διαδρομή προς την τοποθεσία στο χάρτη

Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο


Ιδρύθηκε κατόπιν δωρεάς του εμπόρου ΝΙΚΗΤΑ ΤΖΑΝΝΗ ή ΤΖΑΝΝΕαπό τα Κύθηρα, Δημότη Πειραιά. Ο θεμέλιος λίθος ετέθη το 1866. Λειτούργησε το 1873 ως Αδελφάτο και με το Ν. 1467/42 ως Ν.Π.Δ.Δ., ανεξάρτητο από το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Πειραιά. Η μελέτη κατασκευής, η συγκρότηση και η λειτουργία του, έγινε με την φροντίδα του Πειραιώτη Καθηγητή της Φαρμακολογίας και Παθολογικής Ανατομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ. Το 1927 λειτούργησε νέα πτέρυγα ως Μαιευτήριο. Το 1934 ανεγέρθη νέα πτέρυγα, που λειτούργησε ως Χειρουργικό Τμήμα, το ΣΑΛΙΠΟΥΛΕΙΟ, δωρεάς Δημητρίου Σαλιπούλα.

Δικτυακός τόπος | Δείτε τη διαδρομή προς την τοποθεσία στο χάρτη

Mediterraneo Νοσοκομείο


Το Mediterraneo Hospital είναι ιδιωτικό νοσοκομείο, που βρίσκεται στη Γλυφάδα, στην ευρύτερη περιοχή της «Αθηναϊκής Ριβιέρα».  Αναπτύσσοντας 164 νοσηλευτικές κλίνες και περισσότερες από 25 ιατρικές ειδικότητες, καλύπτει ευρύτατο ιατρικό φάσμα, σε διαγνωστικό και θεραπευτικό επίπεδο. Εκείνο που το χαρακτηρίζει και το διαφοροποιεί είναι η πρωτοπόρα σύλληψη και εφαρμογή της “boutique” άποψης σε νοσοκομειακό επίπεδο. Αυτή μεταφράζεται αρχικά σε ένα καλαίσθητο κτίριο, με διακριτική πολυτέλεια και προσωπικό στυλ. Οι διακοσμητικές επιλογές έχουν στόχο να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα οικειότητας, ηρεμίας και ασφάλειας. Τα ζωηρά και χαρούμενα χρώματα, οι εμπνευσμένοι πίνακες, που απεικονίζουν μεσογειακά (Mediterranean) τοπία, η χαμηλή μουσική, δημιουργούν στον επισκέπτη την αίσθηση παραμονής σε ξενοδοχείο, πολύ διαφορετική από την απρόσωπη και αποστειρωμένη ατμόσφαιρα του τυπικού νοσοκομείου. Το βασικό όμως στην άποψη “boutique hospital” είναι οι boutique υπηρεσίες, υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε ασθενή.

Δικτυακός τόπος | Δείτε τη διαδρομή προς την τοποθεσία στο χάρτη

Mesogeios Νεφρολογική κλινική


Ο Όμιλος Νεφρολογικών Κέντρων Mesogeios ιδρύθηκε με μοναδικό στόχο την απόλυτη κάλυψη των αναγκών του αιμοκαθαιρόμενου ασθενή με προδιαγραφές τέτοιες, που να ικανοποιούν όλες του τις προσδοκίες. Μία πρότυπη μονάδας νοσηλείας με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του ασθενή, μέσα από την ουσιαστική αντιμετώπιση της νεφρικής ανεπάρκειας. Κατόπιν προσεκτικής μελέτης των ιδιαιτεροτήτων ενός τέτοιου εγχειρήματος, το Mesogeios ξεκίνησε τη διάρθρωση ενός δικτύου Μονάδων Αιμοκάθαρσης υψηλής ποιότητας ανά την Ελλάδα, με αφετηρία το Ηράκλειο Κρήτης. Το δίκτυο αυτό επεκτάθηκε στις Σέρρες, στην Καλαμάτα, στην Χαλκίδα και στην Αττική σε δυο κομβικές περιοχές, το Παλαιό Φάληρο (καλύπτοντας τα νότια προάστια) και την Παλλήνη (καλύπτοντας την ανατολική Αττική)..

Δικτυακός τόπος | Δείτε τη διαδρομή προς την τοποθεσία στο χάρτη

Όρασις Οφθαλμολογικό Κέντρο


Το κέντρο ΟΡΑΣΙΣ ξεκίνησε την λειτουργία του το 1987 υπό τη διεύθυνση του χειρουργού οφθαλμιάτρου κ. Ιωάννη Λαμπρόπουλου, ο οποίος μετά από πολυετή παραμονή στις ΗΠΑ, εφάρμοσε το 1975 για πρώτη φορά στην Ελλάδα την μέθοδο της φακοθρυψίας και της εμφύτευσης ενδοφθαλμίων φακών. Από το 1994 και μετά οργανώθηκε και εξελίχθηκε η πρωτοποριακή ιατρική μονάδα “ORASIS” στο Π. Φάληρο, η οποία αποτέλεσε ένα πρότυπο Οφθαλμολογικό Κέντρο, στο οποίο για πρώτη φορά στον Ελλαδικό χώρο εφαρμόστηκε οργανωμένη Περιπατητική Χειρουργική στην Οφθαλμολογία χρησιμοποιώντας τις βασικές αρχές οργάνωσης αντίστοιχων κέντρων των Η.Π.Α. (Χειρουργική Μιας Ημέρας – Day Surgery Unit).

Δικτυακός τόπος | Δείτε τη διαδρομή προς την τοποθεσία στο χάρτη

Athens Eye Hospital Οφθαλμολογική Κλινική


Το Αthens Eye Hospital αποτελεί τη μοναδική οφθαλμολογική Κλινική με τις πλέον σύγχρονες υποδομές και υπηρεσίες σε Ελλάδα και Νοτιοανατολική Ευρώπη. Αποστολή του είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, με την παροχή υπηρεσιών υγείας που αποσκοπούν στη βελτίωση της όρασης, την αποφυγή της τύφλωσης και την πρόοδο της γνώσης στην οφθαλμολογία, με εκπαιδευτικά προγράμματα και πρωτοποριακή έρευνα.

Δικτυακός τόπος | Δείτε τη διαδρομή προς την τοποθεσία στο χάρτη

Ophthalmo-Check Οφθαλμολογικό Κέντρο


Το Πρότυπο Οφθαλμολογικό Διαγνωστικό, Θεραπευτικό και Ερευνητικό Κέντρο “OPHTHALMO-CHECK” δημιουργήθηκε το 1992 από τον χειρουργό Οφθαλμίατρο, Καθηγητή Παντελή Α. Παπαδόπουλο. H φιλοσοφία του OPHTHALMO-CHECK είναι η προσφορά ιατρικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στον τομέα της Οφθαλμολογίας με την χρήση των πιο σύγχρονων μέσων διάγνωσης και θεραπείας, διατηρώντας τον προσωπικό χαρακτήρα στην ιδιαίτερη και ευαίσθητη σχέση ιατρού-ασθενή. Η επιτυχημένη πορεία του Ophthalmo-Check οφείλεται στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι ασθενείς που μας επισκέπτονται, λόγω ακριβώς της προσωπικής αυτής φροντίδας και της ποιότητας των υπηρεσιών μας. Η άρτια επιστημονική κατάρτιση του ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού μέσα από συνεχή επιστημονική εκπαίδευση στο εξωτερικό, είναι βασική προϋπόθεση για την παροχή σύγχρονων ιατρικών υπηρεσιών, ανάλογων με αυτές που παρέχονται σε προηγμένες χώρες, όπως στις ΗΠΑ και στην Γερμανία. Το επιστημονικό επιτελείο του Πρότυπου Οφθαλμολογικού Διαγνωστικού και Θεραπευτικού Κέντρου Ophthalmo-Check, συμμετέχει ενεργά στα περισσότερα Οφθαλμολογικά Συνέδρια της Ελλάδας και του εξωτερικού με ανακοινώσεις, παρουσιάσεις και δημοσιεύσεις.

Δικτυακός τόπος | Δείτε τη διαδρομή προς την τοποθεσία στο χάρτη

Κασταλία Νευροψυχιατρική Κλινική


Νευρολογική και ψυχιατρική κλινική των νοτίων προαστίων.

Δικτυακός τόπος | Δείτε τη διαδρομή προς την τοποθεσία στο χάρτη
Ξενοδοχείο Ποσειδών Αθήνα
Λ. Ποσειδώνος 72
Παλαιό Φάληρο 17562
Αθήνα/Ελλάδα

Τηλ.: +30 210 98 72 000
Fax: +30 210 98 29 217
E-mail: info@poseidonhotel.com.gr

ΜΗΤΕ: 0261Κ013Α0051000
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
USEFUL LINKS
TripAdvisor
Free Wifi
App
© 2020 Poseidon Hotel. All rights reserved.
Site by Overron  |   incom cms