Ξενοδοχείο Ποσειδών Αθήνα
Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν

Όταν η ειδυλλιακή ατμόσφαιρα με την καλύτερη θέα στον Αργοσαρωνικό συναντά τις γαστρο-δημιουργίες της σεφ του ξενοδοχείου, συνθέτουν τον ιδανικό χώρο για να περάσετε τις τελευταίες ώρες του 2016 και τις πρώτες του 2017.
 
Σάββατο 31/12/16 21:00 | 55€ ανά άτομο
 
Ποτό καλωσορίσματος Kir Royal
Ποικιλία ορεκτικών για το καλωσόρισμα
Μπλίνις με μους πράσινης ελιάς, γαρίδες ποσέ και ξύσμα μοσχολέμονου
Κροστίνι με σιρόπι σφενδάμου, brie και αχλάδι
Φρέσκια μοτσαρέλα με ντοματίνια και πέστο βασιλικού
Δαμάσκηνα ψητά τυλιγμένα με καπνιστή πανσέτα
ΣΟΥΠΑ
Βελουτέ κολοκύθας με κάστανα και τραγανή πανσέτα  με κενέλ γιαουρτιού και σχοινόπρασο
ΣΑΛΑΤΕΣ
Παντζάρια με λεπτοκομμένο πράσινο μήλο, καρύδια, μανούρι, και σάλτσα μύρτιλου
Ρόκα με baby σπανάκι, μανιτάρια, κουκουνάρι και κάστανα πασπαλισμένη με νιφάδες χαλουμιού και βινεγκρέτ φουντουκιού
Κινόα με φιλέτο πορτοκαλιού, σταφίδες, cranberries, φυστίκια Αιγίνης και dressing με λεμόνι και μέλι
Waldorf σαλάτα με λεπτοκομμένη σελινόριζα, καρότο και μαγιονέζα αρωματισμένη με μηλόξυδο
Γαλλική σαλάτα με πέρλες ροδιού, καρέ ανανά σερβιρισμένη με dressing καραμελωμένου βαλσάμικου
Παραδοσιακή ελληνική σαλάτα με κρίταμο και άγρια κάπαρη με extra παρθένο ελαιόλαδο
ΚΡΥΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Ποικιλία από Ελληνικά και Διεθνή τυριά με αποξηραμένα φρούτα και πολύσπορα κριτσίνια
Γαρίδες αρωματισμένες με εστραγκόν και βελούδινη σάλτσα Bloody Μary
ΖΕΣΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Ποπιέτα γλώσσας γεμιστή με σπανάκι, φρέσκο κρεμμυδάκι και μάραθο σερβιρισμένη με σάλτσα σαμπάνιας
Ρολό γαλοπούλας γεμιστό με καπνιστό τυρί Μετσόβου, κάστανα, δαμάσκηνα
σερβιρισμένο με σάλτσα πολύχρωμων πιπεριών αρωματισμένη με Grand Marnier
Χοιρινά φιλετάκια μαγειρεμένα σε μπύρα με μέλι θυμαρίσιο και μουστάρδα Dijon καλυμμένα από κρούστα φυστικιών Αιγίνης
Φιλετάκια μόσχου σε σάλτσα από κρασί Vinsanto συνοδευμένα με μανιτάρια porcini μαριναρισμένα σε brandy
Κότσι αρνιού σιγοψημένο στο φούρνο συνοδευμένο με λαχανικά και σάλτσα δυόσμου αρωματισμένη με λεμονόχορτο
ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΕΣ
Ριζότο με κρόκο Κοζάνης, κρέμα παρμεζάνας-Regianno και τραγανές φέτες προσούτο
Μανιτάρια γεμιστά με ψητά λαχανικά μαριναρισμένα σε οξύμελο και κατσικίσιο τυρί
Τορτελίνια με ντοματίνια κονφί, κρέμα γκοργκοντζόλας, καρύδια και λάδι τρούφας
Ψητές πατάτες noisette με μέλι, πορτοκάλι και φρέσκο θυμάρι
Τάρτα καραμελωμένου πράσου με εσαλότ, γραβιέρα και καπνιστή πανσέτα
CARVING
Γουρουνόπουλο ολόκληρο με γλάσο από σιρόπι σφενδάμου με σάλτσα κόκκινου μήλου και μουστάρδας Dijon
ΓΛΥΚΑ
Κορμός Serrano με φύλλα λευκής σοκολάτας αρωματισμένη με ρούμι
Τάρτα πραλίνας με κρέμα από φρούτα του πάθους
Κλασική τούρτα sacher με μαρμελάδα βατόμουρο και σοκολάτα Valrhona
Ντακουάζ φυστικιού με βανίλια Μαδαγασκάρης
και καραμέλα γάλακτος αρωματισμένη με πορτοκάλι και κάρδαμο
Κουραμπιέδες, Μελομακάρονα, Βασιλόπιτα

Απεριόριστη κατανάλωση ποτών: λευκό κρασί, κόκκινο κρασί, μπύρες, αναψυκτικά, εμφιαλωμένο νερό.

Κατεβάστε το PDF
Brunch

Μετά το Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν χαλαρώστε στο ανανεωμένο Poseidon Hall, απολαμβάνοντας Πρωτοχρονιάτικο Brunch με τον πιο πλούσιο μπουφέ.
 
Κυριακή 01/01/2017 07:00-12:00 | 15€ ανά άτομο
 
Ποτό καλωσορίσματος Kir Royal
Ποικιλία ορεκτικών για το καλωσόρισμα
Μπλίνις με μους πράσινης ελιάς, γαρίδες ποσέ και ξύσμα μοσχολέμονου
Κροστίνι με σιρόπι σφενδάμου, brie και αχλάδι
Φρέσκια μοτσαρέλα με ντοματίνια και πέστο βασιλικού
Δαμάσκηνα ψητά τυλιγμένα με καπνιστή πανσέτα
ΣΟΥΠΑ
Βελουτέ κολοκύθας με κάστανα και τραγανή πανσέτα  με κενέλ γιαουρτιού και σχοινόπρασο
ΣΑΛΑΤΕΣ
Παντζάρια με λεπτοκομμένο πράσινο μήλο, καρύδια, μανούρι, και σάλτσα μύρτιλου
Ρόκα με baby σπανάκι, μανιτάρια, κουκουνάρι και κάστανα πασπαλισμένη με νιφάδες χαλουμιού και βινεγκρέτ φουντουκιού
Κινόα με φιλέτο πορτοκαλιού, σταφίδες, cranberries, φυστίκια Αιγίνης και dressing με λεμόνι και μέλι
Waldorf σαλάτα με λεπτοκομμένη σελινόριζα, καρότο και μαγιονέζα αρωματισμένη με μηλόξυδο
Γαλλική σαλάτα με πέρλες ροδιού, καρέ ανανά σερβιρισμένη με dressing καραμελωμένου βαλσάμικου
Παραδοσιακή ελληνική σαλάτα με κρίταμο και άγρια κάπαρη με extra παρθένο ελαιόλαδο
ΚΡΥΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Ποικιλία από Ελληνικά και Διεθνή τυριά με αποξηραμένα φρούτα και πολύσπορα κριτσίνια
Γαρίδες αρωματισμένες με εστραγκόν και βελούδινη σάλτσα Bloody Μary
ΖΕΣΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Ποπιέτα γλώσσας γεμιστή με σπανάκι, φρέσκο κρεμμυδάκι και μάραθο σερβιρισμένη με σάλτσα σαμπάνιας
Ρολό γαλοπούλας γεμιστό με καπνιστό τυρί Μετσόβου, κάστανα, δαμάσκηνα
σερβιρισμένο με σάλτσα πολύχρωμων πιπεριών αρωματισμένη με Grand Marnier
Χοιρινά φιλετάκια μαγειρεμένα σε μπύρα με μέλι θυμαρίσιο και μουστάρδα Dijon καλυμμένα από κρούστα φυστικιών Αιγίνης
Φιλετάκια μόσχου σε σάλτσα από κρασί Vinsanto συνοδευμένα με μανιτάρια porcini μαριναρισμένα σε brandy
Κότσι αρνιού σιγοψημένο στο φούρνο συνοδευμένο με λαχανικά και σάλτσα δυόσμου αρωματισμένη με λεμονόχορτο
ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΕΣ
Ριζότο με κρόκο Κοζάνης, κρέμα παρμεζάνας-Regianno και τραγανές φέτες προσούτο
Μανιτάρια γεμιστά με ψητά λαχανικά μαριναρισμένα σε οξύμελο και κατσικίσιο τυρί
Τορτελίνια με ντοματίνια κονφί, κρέμα γκοργκοντζόλας, καρύδια και λάδι τρούφας
Ψητές πατάτες noisette με μέλι, πορτοκάλι και φρέσκο θυμάρι
Τάρτα καραμελωμένου πράσου με εσαλότ, γραβιέρα και καπνιστή πανσέτα
CARVING
Γουρουνόπουλο ολόκληρο με γλάσο από σιρόπι σφενδάμου με σάλτσα κόκκινου μήλου και μουστάρδας Dijon
ΓΛΥΚΑ
Κορμός Serrano με φύλλα λευκής σοκολάτας αρωματισμένη με ρούμι
Τάρτα πραλίνας με κρέμα από φρούτα του πάθους
Κλασική τούρτα sacher με μαρμελάδα βατόμουρο και σοκολάτα Valrhona
Ντακουάζ φυστικιού με βανίλια Μαδαγασκάρης
και καραμέλα γάλακτος αρωματισμένη με πορτοκάλι και κάρδαμο
Κουραμπιέδες, Μελομακάρονα, Βασιλόπιτα

Κατεβάστε το PDF

Ξενοδοχείο Ποσειδών Αθήνα
Λ. Ποσειδώνος 72
Παλαιό Φάληρο 17562
Αθήνα/Ελλάδα

Τηλ.: +30 210 98 72 000
Fax: +30 210 98 29 217
E-mail: info@poseidonhotel.com.gr

ΜΗΤΕ: 0261Κ013Α0051000
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
USEFUL LINKS
TripAdvisor
Free Wifi
App
© 2017 Poseidon Hotel. All rights reserved.
Site by Overron  |   incom cms