Ξενοδοχείο Ποσειδών Αθήνα
News Articles
 
Ολική Ανακαίνιση
Poseidon Athens Hotel Ολική Ανακαίνιση!
 
Μέχρι τις 09/04/2018 θα ανακαινίζουμε πλήρως τα δωμάτια και το Roof Garden, εκσυγχρονίζοντας το περιβάλλον και διατηρώντας τις εξαιρετικές μας υπηρεσίες.
Ενημερωθείτε για την συνέχεια!
 
Στο Poseidon Athens Hotel ανακαινίζουμε όλα τα δωμάτια και το Roof Garden, προσφέροντας πάντοτε εξαιρετικές υπηρεσίες σε έναν φιλόξενο χώρο στην Αθήνα. Σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον, δημιουργούμε μοντέρνους και λειτουργικούς χώρους.

Ανυπομονείτε κι εσείς για τον Απρίλιο στο Poseidon Athens Hotel;
 
Τα δωμάτια και η Junior Suite μας θα ανακαινιστούν πλήρως, με βάση την απαράμιλλη άνεση και την υψηλή αισθητική. Τα πάντα θα ξαναγίνουν από την αρχή, φροντίζοντας για την εξοικονόμηση ενέργειας και την απόλυτη εναρμόνιση με το περιβάλλον. Ανοιχτοί χώροι με άφθονο φυσικό φως, μοντέρνα open space μπάνια με εκπληκτική θέα, κάθε στοιχείο ολοκληρώνει τη γοητεία ενός παραθαλάσσιου ξενοδοχείου με εύκολη πρόσβαση στην Αθήνα.

Το Roof Garden θα αναδιαμορφωθεί τελείως, αποπνέοντας τον αέρα ενός σύγχρονου, πολυτελούς εστιατορίου. Με μοναδικά έπιπλα και διακόσμηση σε απαλούς γήινους τόνους, το Roof Garden πλημμυρίζει με φως και προσφέρει το ιδανικό μέρος για χαλάρωση. Πρόκειται να αποτελέσει τη νέα τάση διασκέδασης στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, με εξαιρετικές επιλογές φαγητού και ποτού, σε συνδυασμό με τη μαγευτική θέα στον Αργοσαρωνικό.
 
Η ανακαίνιση θα ξεκινήσει με το νέο έτος και υπολογίζεται να έχει ολοκληρωθεί τον Απρίλιο, τις ημέρες μετά το Πάσχα. Φυσικά, περιμένουμε τις κρατήσεις σας όλο αυτό το διάστημα. Μετά την ολοκλήρωση της ανακαίνισης, θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε στο ξενοδοχείο μας για μια ασύγκριτη εμπειρία. Poseidon Athens Hotel, εδώ όπου η μοντέρνα τεχνολογία, ο οικολογικός χαρακτήρας και η ανεπιτήδευτη πολυτέλεια συνοδεύονται από υπηρεσίες υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών και θέα στο απέραντο γαλάζιο!!!
Ξενοδοχείο Ποσειδών Αθήνα
Λ. Ποσειδώνος 72
Παλαιό Φάληρο 17562
Αθήνα/Ελλάδα

Τηλ.: +30 210 98 72 000
Fax: +30 210 98 29 217
E-mail: info@poseidonhotel.com.gr

ΜΗΤΕ: 0261Κ013Α0051000
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
USEFUL LINKS
TripAdvisor
Free Wifi
App
© 2018 Poseidon Hotel. All rights reserved.
Site by Overron  |   incom cms