Ξενοδοχείο Ποσειδών Αθήνα
News Articles
 

Aphrodite Cup 2017


Aphrodite Cup 2017
Η πετυχημένη διοργάνωση των προηγούμενων ετών έχει καθιερώσει το «Aphrodite Cup» στον «χάρτη» των διοργανώσεων της παγκόσμιας ρυθμικής γυμναστικής. Φυσικό επακόλουθο ήταν η ύπαρξη ενδιαφέροντος και αυτή τη χρονιά για τη συμμετοχή στους αγώνες.

Ήδη, 20 χώρες έχουν δηλώσει ότι οι αθλήτριές τους θα βρεθούν από τις 24 έως τις 26 Μαρτίου 2017 στα ταπί του Κλειστού Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do). Συνδιοργανωτές είναι ο Γυμναστικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου «Η Αρμονία», η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία και ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου. Η διοργάνωση εντάσσεται στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γυμναστικής.   

Ανάμεσα στις χώρες που θα πάρουν μέρος βρίσκονται πολλές από τις «παραδοσιακές δυνάμεις» της ρυθμικής γυμναστικής. Στο «Αphrodite Cup» θα αγωνιστούν αθλήτριες από τη Ρωσία, την Αυστρία, τον Καναδά, την Κύπρο, την Τσεχία, τη Φινλανδία, την Αγγλία, την Ιρλανδία, το Ισραήλ, το Καζακστάν, την Κίνα, τη Μαλαισία, τη Νορβηγία, το Ουζμπεκιστάν, το Πουέρτο Ρίκο, τη Νότιο Αφρική, τη Σιγκαπούρη, τη Σλοβακία, τη Σουηδία και την Ελλάδα. 

«Το Aphrodite Cup έχει καθιερωθεί ως μία μεγάλη διοργάνωση ρυθμικής γυμναστικής. Ως Ομοσπονδία είμαστε χαρούμενοι που θα αγωνιστούν στην Ελλάδα αθλήτριες από 20 χώρες. Κάθε χρόνο η διοργάνωση γίνεται και καλύτερη και αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Ομίλου Η Αρμονία.  Εύχομαι καλή επιτυχία και είμαι σίγουρος ότι θα απολαύσουμε ένα ωραίο αγωνιστικό θέαμα γιατί το εγγυώνται οι συμμετοχές» δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, Θανάσης Βασιλειάδης.

Στη διοργάνωση θα πάρουν μέρος καταξιωμένες, αλλά και νέες αθλήτριες, οι οποίες θα παρουσιάσουν τα νέα προγράμματα που θα «δουλέψουν» με στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (2020).

Η είσοδος στο Κλειστό του Παλαιού Φαλήρου θα είναι ελεύθερη για το κοινό. 

Το POSEIDON ATHENS HOTEL για μία ακόμη χρονιά θα φιλοξενήσει τους αθλητές της διοργάνωσης.

ΓΟΠΦ | Δήμος Π.Φαλήρου
Ξενοδοχείο Ποσειδών Αθήνα
Λ. Ποσειδώνος 72
Παλαιό Φάληρο 17562
Αθήνα/Ελλάδα

Τηλ.: +30 210 98 72 000
Fax: +30 210 98 29 217
E-mail: info@poseidonhotel.com.gr

ΜΗΤΕ: 0261Κ013Α0051000
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
USEFUL LINKS
TripAdvisor
Free Wifi
App
© 2018 Poseidon Hotel. All rights reserved.
Site by Overron  |   incom cms