Ξενοδοχείο Ποσειδών Αθήνα
News Articles
 

GREEK TOURISM Expo 2015


GREEK TOURISM Expo 2015

GREEK TOURISM Expo
Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


Η πρώτη Διεθνής Έκθεση “GREEK TOURISM Expo ‘14” διέγραψε την πρώτη της επιτυχημένη πορεία και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές από εκθέτες, επισκέπτες, φορείς και επιχειρήσεις τουρισμού.
 Στη 1η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού GREEK TOURISM Expo ‘14 ο δρόμος του τουρισμού στην Αθήνα οδήγησε όλους τους συμμετέχοντες, εκθέτες, buyers και επισκέπτες, στην επιτυχία και κάλυψε τις επαγγελματικές ανάγκες των επιχειρήσεων από όλη την Ελλάδα.

Μετά από αυτή τη μεγάλη επιτυχία, η Διεθνής Έκθεση GREEK TOURISM Expo γίνεται η Επίσημη Τουριστική Έκθεση της Αθήνας.

Στην 1η έκθεση συμμετείχαν 160 εκθέτες, 75 διεθνείς hosted buyers, και πραγματοποιήθηκαν 2600 Β2Β συναντήσεις με μεγάλη επαγγελματική επιτυχία για τους εκθέτες και τους Buyers.

 

Η 2η Διεθνής Έκθεση GREEK TOURISM Expo

θα διοργανωθεί 4 – 6 Δεκεμβρίου 2015 στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo και θα είναι πλουσιότερη σε συμμετοχές και με πολλές καινοτομίες.
Στην έκθεση θα συμμετέχουν Περιφέρειες, Δήμοι, Φορείς, Ξενοδοχεία, Τουριστικά γραφεία καθώς και επιχειρήσεις όλων των κλάδων του Ελληνικού τουρισμού.

Για μεγαλύτερες επαγγελματικές επιτυχίες ελάτε να συμμετέχετε και εσείς στην 2η Διεθνή έκθεση GREEK TOURISM Expo ‘15.
 

Κύριος στόχος της έκθεσης είναι:

Κάθε χρόνο να γίνεται το σημείο συνάντησης των επιχειρήσεων και των εκπροσώπων του διεθνούς τουρισμού και να συμβάλλει δυναμικά στην προώθηση και προβολή του Ελληνικού Τουρισμού.
Με το σύνθημα «COME TO MEET THE GREEKS – Ελάτε να γνωρίσετε τους Έλληνες» στην έκθεση θα φιλοξενηθούν 100 hosted buyers από Ευρώπη, Ασία, Μ. Ανατολή, Αμερική, Βαλκάνια και Τουρκία οι οποίοι θα καλύπτουν όλους τους τομείς του τουρισμού. Θα συμμετέχουν δε σε χιλιάδες Β2Β άριστα οργανωμένες συναντήσεις με τους εκθέτες οι οποίες θα είναι και το κλειδί της επιτυχίας για όλους.
Οι Hosted Buyers θα τύχουν πολύ υψηλού επιπέδου φιλοξενίας, θα επισκεφθούν αρχαιολογικούς χώρους, θα γνωρίσουν γωνιές της Αθήνας και θα γευτούν την υπέροχη Ελληνική κουζίνα.
 

Περισσότερα: GreekTourismExpo.gr | Flyer-PDF | Διαδρομή

Ξενοδοχείο Ποσειδών Αθήνα
Λ. Ποσειδώνος 72
Παλαιό Φάληρο 17562
Αθήνα/Ελλάδα

Τηλ.: +30 210 98 72 000
Fax: +30 210 98 29 217
E-mail: info@poseidonhotel.com.gr

ΜΗΤΕ: 0261Κ013Α0051000
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
USEFUL LINKS
TripAdvisor
Free Wifi
App
© 2018 Poseidon Hotel. All rights reserved.
Site by Overron  |   incom cms